Schimbă lumea, fără să ieşi din casă!

La magazinul IKEA avem o mulţime de produse accesibile şi soluţii care să te ajute să ai o viaţă sustenabilă acasă. Sunt lucruri mici, dar aceasta este frumuseţea lor: se adună!

Categorie

CAMERĂ

Mici ajutoare pentru economie la baie

Te-ai gândit că ai putea economisi cu până la o treime din toată apa consumată zilnic? Toate bateriile IKEA te ajută să economisești apă, iar unele dintre ele sunt concepute astfel încât să nu faci risipă nici de apă caldă, datorită funcției de pornire care blochează apa caldă atunci când nu ai nevoie de ea.

Baterii care respectă apa

Stilul tău de viață nu se schimbă cu nimic. Doar facturile la apă vor fi mai mici, pentru că poți să reduci consumul cu până la 50%. Descoperă soluțiile și gândește-te ce poți face cu banii economisiți!

Vase spălate cu responsabilitate

Atunci când te hotărăști să faci economie de apă și energie electrică, o mașină de spălat vase este cea mai bună alegere. Farfuriile, paharele și tacâmurile tale vor fi curățate eficient, iar tu te poți bucura de timpul economisit pentru alte lucruri. Și, astfel, vei proteja încă un lucru foarte valoros - propriile tale mâini.

O mână de ajutor la spălatul vaselor

Accesoriile pentru chiuvetă te vor ajuta să consumi cu până la 60% mai puţină apă de la robinet. De ce să irosești, când poți să economisești?

E ușor să reciclezi! Trebuie doar să sortezi

Iar lucrul acesta poate deveni o rutină, atunci când ai ajutoarele potrivite la îndemână. Indiferent ce dorești să sortezi, depozitezi sau reciclezi din bucătăria ta - de la conserve, la ziarele și revistele de care nu mai ai nevoie - avem soluțiile complete pentru tine.

Cumperi o dată, reîncarci de fiecare dată

O modalitate mult mai comodă pentru tine și portofelul tău și mult mai prietenoasă cu mediul decât bateriile de unică folosință. De ce să cumperi 500 de baterii când ai nevoie doar de una?

Lumina din dulap

Gata cu alesul lucrurilor pe semi-întuneric! Alege soluțiile de iluminat care te ajută să găsești ușor ce ai nevoie, fără un consum mare de energie

Frigidere de nota A++

Toate frigiderele și congelatoarele IKEA sunt concepute să mențină alimentele proaspete pentru cât mai mult timp, astfel încât să nu fi nevoit să arunci mâncarea - o veste bună pentru factura la energie electrică și bugetul tău!

Iluminatul decorativ care consumă puțin

Nopți luminate, cu facturi micșorate. Poți lăsa cu lejeritate o lumină de veghe pe timpul nopții, fără grija consumului de energie electrică - ghirlandele decorative se pot încărca în timpul zilei, direct de la soare!

Lustra: atmosferă cu consum mic!

Iluminatul are un impact semnificativ pentru starea noastră de spirit. Alege lustra potrivită, care are în același timp grijă și de factura ta la energie.

Economia pe inducție

Partea cea mai bună a tehnologiei cu inducție este că transferă energia direct către vasele de gătit, astfel încât nu se irosește decât o cantitate foarte mică de căldură. Pe lângă asta, plitele cu inducție sunt foarte rapide - ceea ce te ajută să câștigi timp atunci când gătești și să ai facturi mai mici la energie electrică.

Economisești, în timp ce gătești!

Ca să gătești rapid și gustos, ai nevoie de ajutorele potrivite în bucătărie. De pildă, știai că o plită pe gaz te ajută să economisești timp, având arzătoare cu 12% mai puternice decât cele obișnuite?

Avantajele iluminatului direcționat

Nu e nevoie să iluminezi toată camera, dacă te interesează doar aventurile personajului din cartea preferată. Alege-ți soluțiile reglabile care luminează doar un centru de interes din încăpere și pot fi reașezate în funcție de nevoi. Pentru un consum mai mic de energie și o atmosferă pe placul tău!

LED - o idee strălucită! Cu 85% consum mai mic de energie.

Faci economie și protejezi mediul din 2 pași simpli: înlocuiești toate becurile din casă cu LED-uri și... stingi lumina după tine. De ce să irosești resurse, când poți să economisești și să te bucuri de beneficii?

Cu organizarea faci economii

Eficientizează la maximum spațiul pe care îl ai în dulapurile de bucătărie şi în frigider, cu ajutorul borcanelor și caserolelor transparente. Vei avea o bucătărie simpatică, în care vezi dintr-o privire ce alimente ai la dispoziție.

Gătește direct în caserolă!

În sfârșit... mai puține vase de spălat după o sesiune de gătit. Descoperă caserolele din sticlă multifuncționale: poți găti direct în ele, păstra alimentele la frigider sau folosi drept "pachețel de drum".

Pachețel gătit de tine: mai ieftin și mai sănătos!

Cina de aseară, prânzul de azi! Nu arunca ce rămâne, pentru că e păcat să risipești mâncarea. Păstrează alimentele la frigider și ia-le a doua zi cu tine, în caserola sau punga potrivită. Astfel nu mai cheltuiești bani pentru prânz și ai siguranța că pachețelul tău e proaspăt și bun!

Aburul - minunea gătitului!

Cel mai important lucru atunci când gătești este să păstrezi valorile nutritive ale alimentelor. Dar și să faci o economie cât mai mare de resurse - cum ar fi timpul și energia. Descoperă vasele și accesoriile de gătit la aburi și fă primul pas spre un stil de viață mai sănătos!

Învățăm să creștem împreună

Idei simple și creative care te vor ajuta să mănânci mai sănătos, cu economii impresionante la buget. Citește totul despre cum să îți transformi casa într-o grădină verde și frumoasă.

Grădina din bucătărie

Ghivecele de interior au un sistem special de reglare a umidității, astfel încât plantele tale să aibă un grad constant de umiditate. Bine ai revenit acasă, în oaza ta de natură!

În loc să cumperi, cultivă!

Credeai că ai nevoie de o curte mare ca să poți crește propriile flori și legume? Ei bine, noi credem că o mică grădină poate avea oricine... chiar și în bucătărie. Sădește-ți propriile condimente, legume sau plante decorative și le vei avea întotdeauna proaspete, la îndemână.