Mai multe decât fructe de mare și peste. Descoperă ce stă în spatele unei tradiții suedeze!

Vrei să vezi marea cu alți ochi? Pentru tine, am strâns o mulțime de motive care să te apropie și mai mult de o hrană sănătoasă. Află povestea completă a produselor noastre și alătură-te tradiției:

Suntem responsabili de la bun început

Peștele și fructele de mare provin din surse sustenabile certificate de Consiliul de Acvacultură și Consiliul Marin, organizații internaționale ce au ca scop protecția mediului înconjurător și vor să se asigure că noi îți vindem hrană sănătoasă. Împreună contribuim la o viață mai bună, zi de zi.

Este parte din noi. Este o moștenire culinară suedeză

Credeai că doar chifteluțele și chiflele cu scorțișoară sunt populare printre scandinavi? Află că de sute de ani, preparatele marine le aduc bucurie și gust când se așază la masă.

Mâncare sănătoasă

Multe proteine și acizi Omega-3 – cu asta te hrănesc fructele de mare și peștele din magazinul nostru. Și încă o veste bună: o astfel de masă îți micșorează riscul unei boli de inimi, conform Asociației Mondiale a Sănătății. De aceea, îți recomandăm să păstrezi cel puțin două mese pentru somon și hering. Poate fi următoarea ta tradiție la cină sau prânz.

Ne gândim la viitorul copiilor noștri

Facem parte dintr-o populație în continuă dezvoltare. O dezvoltare atât de rapidă care afectează în fiecare zi nevoia de hrană. De aceea, alegem furnizori care au o abordare sustenabilă atunci când ne oferă cel mai bun pește și cele mai hrănitoare fructe de mare.

Hrană accesibilă pentru toți, de oriunde

Dacă ai un magazin IKEA în apropiere, atunci te poți bucura de pește crescut într-un mod sănătos. Și la un preț accesibil. Pentru că vrem să ne susținem reciproc și să adoptăm un stil de viață sustenabil.

Împreună facem o lume mai bună

Cumpărând pește și fructe de mare de la noi, contribui la schimbare. Ne ajuți să convingem și mai multe pescării să producă într-un mod sustenabil.