Andreea Georgescu

Andreea Georgescu

Ambasador

Prânzul la birou - ocazie pentru noi economii

Share pe

În acest timp, am încercat să ne schimbăm stilul de viață și să profităm la maximum de tot ceea ce este disponibil. Suntem o familie tânără, corporatiști, motiv pentru care petrecem destul de mult timp la birou, unde luăm atât micul dejun, cât și pranzul.

Toată lumea știe că mâncatul în oraș devine costisitor la un moment dat și nici nu este foarte nutritiv. Așa că a trebuit să venim cu solutii.

Soluția a fost simplă: caserolele FÖRTROLIG.

Se găsesc în toatej formele și mărimile dorite. Am dorit în mod special să eliminăm cât mai mult prezența plasticului în viața noastră, iar aceste caserole au reprezentat soluția optimă!

Deși aveam câteva caserole achiziționate anterior, programul IKEA a venit ca o mănușă: am scăpat de toate caserolele vechi, din plastic, cu capace ce nu se mai închideau cum trebuie și am ales să avem doar caserole FÖRTROLIG. Pe lângă faptul că sunt mega drăguțe, mai sunt și prietenoase cu mediul, cu mâncarea, cu noi. Ce să mai, perfecte!

Deoarece este transparentă, poți vizualiza foarte ușor mâncarea, indiferent despre ce tip de mâncare vorbim. Calitatea sticlei este una superioară, sticla nu se patează, nu absoarbe mirosuri, se poate folosi perfect atât in frigider, cât și in cuptor și în congelator. Multifuncțională, într-adevăr!

Capacul etanș cu închidere ermetică păstrează alimente în stare perfectă pentru mai multe zile. Se pot depozita toate tipurile de alimente și este într-adevăr utilă când ne luăm mâncare pentru birou.

Se pretează perfect în cuptorul cu microunde de la birou (nu sunt de accord cu el, dar în lipsă altceva este bun), ne putem lua atât felul întâi, cât și felul doi. Astfel, avem într-adevăr un prânz copios și sănătos.

Cu aceste caserole am economisit mai mult decât credeam: am redus risipa de alimente, am redus costurile și banii cheltuiți pe mâncatul prânzului în oraș și ,cel mai important, am câstigat TIMP!

Deoarece amândoi suntem foarte ocupați și ajungem târziu acasă și obosiți, singurul lucru pe care nu îmi doresc să îl fac este să gătesc. Așa că aceste caserole ne-au sărit în ajutor și sunt un partener de nădejde în meal-prepping. Pregătesc din weekend toate caserolele cu mâncare pentru timpul săptămânii, iar înainte să plec la birou doar iau caserola din frigider, o pun in poșeta de mâncare și am plecat.

Suntem foarte multumiti de caserolele FÖRTROLIG și nu le-am înlocui cu altceva. Mi-ar plăcea însă să existe o mai mare varietate de mărimi, dar sunt sigură că IKEA nu ne va dezamăgi.

FÖRTROLIG

Caserolă, sticlă transparentă, Lat23xL17xH9cm

19,90 lei

Caserolă din sticlă cu închidere ermetică ce păstrează alimentele proaspete mai multă vreme.

Oameni care au făcut schimbări
pentru o casă sustenabilă

Ikea Sustenabila
Raluca Iscru

Raluca Iscru

Ambasador

“Așa simt că se întâmplă și cu proiectul nostru, schimbări mici, economii mari..”

Ikea Sustenabila
Mariana Dumitrescu

Mariana Dumitrescu

Ambasador

“Luna februarie a acestui an a trecut așa, degeaba, monotonă și tristă. În ultima zi a acesteia am primit un mail interesant, pe care l-am întors pe toate părțile..”

Ikea Sustenabila
Andreea Georgescu

Andreea Georgescu

Ambasador

“Majoritatea dintre noi tindem să credem că aerul din casele noastre este curat și proaspăt..”