Daniela Preoteșescu

Daniela Preoteșescu

Ambasador

De ce m-am înscris în proiectul viață sustenabilă? - IKEA România

Share pe

În primul rând vreau să vă zic că urmăresc postările IKEA cu mare interes... fie că deschid direct site-ul, văd postările de pe Facebook sau, de cele mai multe ori, răsfoiesc newsletter-ul. Este unul dintre puținele newslettere pe care nu îl sterg direct din căsuța de email. De ce? Pentru că de multe ori am găsit informații utile și surse nesecate de inspirație pentru casa mea. 

Proiectul de sustenabilitate mi-a atras atenția, deși cuvântul în sine nu este unul foarte uzual. În schimb, ce se ascunde în spatele acestui termen sunt exact acele schimbări mici pe care le poți face în casa ta astfel încât să nu renunți la confort, dar să faci și economii în același timp. Sunt interesată de mediul înconjurător - îmi doresc să îi învăț pe copiii mei ce înseamnă respectul pentru mediu și cum fiecare dintre noi poate contribui puțin câte puțin.

Alegerea produselor a fost o actvitate plăcută. Am studiat site-ul de mai multe ori împreună cu soțul meu și am făcut cateva liste de priorități pentru casa noastră. Mă bucur mult de alegerile făcute și cred că fiecare produs își va găsi cât de curând un rost în casa noastră, sporindu-ne în același timp confortul și economiile. 


Mă bucur că avem șansa să interacționăm pe grup, că am ascultat o grămadă de povești interesante la primul seminar și că ne vom revedea în câteva săptămâni.
 

LEDARE

Bec LED, 1000 lumeni, intensitate reglabilă, glob opal

59,90 lei

LED-urile consumă cu aproximativ 85% mai puţină energie şi durează de 20 de ori mai mult decât becurile incandescente. În plus poţi regla intensitatea luminii pentru a economisi energie.

JANSJÖ

Lampă LED cu clemă neagră

44,90 lei

Soluție inteligentă de iluminat, economisește spațiu și energie. Becurile LED au o durată de viață de până la 20.000 de ore și consumă cu 85% mai puțin decât becurile incandescente.

LADDA

Set 4 acumulatori AA

34,90 lei

Acumulator LADDA ce poate fi utilizat imediat.

REDA

Set caserole 5 bucăţi, rotunde

9,90 lei

Set 5 caserole pentru depozitarea alimentelor de orice tip. Se pot stivui pentru a economisi spaţiu.

Oameni care au făcut schimbări
pentru o casă sustenabilă

Ikea Sustenabila
Cristina Ionescu-Berechet

Cristina Ionescu-Berechet

Ambasador

“Aventura noastră a devenit și mai dinamică o dată cu venirea verii și coacerea fructelor pe care le așteptam cu nerăbdare..”

Ikea Sustenabila
Florentina Irimia

Florentina Irimia

Ambasador

“Au trecut patru luni de la inceperea proiectului. Mi-au intrat in obisnuinta micile gesturi care ma ajuta sa economisesc apa, de exemplu..”

Ikea Sustenabila
Bogdana Dobre

Bogdana Dobre

Blogger

“Atunci am realizat că de fapt pierdusem esenţa întregului proiect: aceea de a face schimbări mici cu impact mare, dar fără a simţi toate aceste schimbări că o “povară”..”